Analytics

17. 3. 2016

Cesta na Ukrajinu a zase späť: príprava a prosba o kontakty

Pracovná obálka knihy
Raz som tu už spomínal, že spolu s Robertom Hofrichterom pracujeme na našej druhej spoločnej knihe s názvom: "Des Doppeladlers wilder Osten: Streifzüge durch Galizien und die Bukowina und der erste Traum von Europa" pre rakúske vydavateľstvo Kral Verlag. Kniha sa zaoberá najvýchodnejšou časťou bývalého Rakúsko - Uhorska, najmä Haličou a Bukovinou, teda územiami, ktoré dnes ležia v Poľsku, na Ukrajine a v Rumunsku.

Preto sa budúci týždeň vyberieme na vyše 2000 km cestu po trase: Bratislava - Krakov - Ľvov - Černovice (Černivci) - Suceava - Užhorod - Bratislava, aby sme pre knihu nazbierali čo najviac fotiek a zaujímavého materiálu.

Na cestu sme sa samozrejme pripravili, ale veľmi oceníme, pokiaľ sa nájde niekto, kto nám vie dať tipy a rady pred cestou na Ukrajinu, dobré kontakty na miestnych ľudí, sprievodcov, historikov..., tipy na dobré ubytovania, prípadne odporučiť miesta, ktoré sa tematicky hodia do našej knihy.

Každej rade sa veľmi potešíme a pokiaľ nám pomôže, tak samozrejme dotyčnú/dotyčného uvedieme do poďakovania v našej knihe, obzvlášť dobré rady a kontakty oceníme po vydaní knihy podpísaným exemplárom.
:)

Stačí napísať sem do komentárov, alebo poslať správu na: wildeosten.oesterreichs@gmail.com

Ďakujeme!

Žiadne komentáre: