Analytics

22. 9. 2015

Prvé narodeniny knihy "Von Pressburg nach Salzburg"



Presne pred rokom vyšla vo vydavateľstve Styria Premium naša kniha "Von Pressburg nach Salzburg". Po vyše roku a pol rešeršovania a písania sme konečne držali v rukách knihu, do ktorej sme vložili obrovské množstvo úsilia a energie.
Za ten rok, ktorý uplynul od vydania knihy, sme obaja autori zažili viacero knižných prezentácií v Salzburgu, Viedni, Hainburgu a Bratislave a množstvo milých stretnutí s našimi čitateľmi. Bolo to dobrodružstvo, na ktoré určite nezabudneme, ktoré nám mnohé dalo a vďaka ktorému sme mohli stretnúť mnohých zaujímavých nových ľudí.
Našim veľkým želaním do blízkej budúcnosti je, aby kniha vyšla aj v slovenskom preklade, k čomu nás posmeľuje záujem návštevníkov našich prezentácií v Bratislave. Žiaľ rokovania so slovenskými vydavateľstvami sú zdĺhavé a je už preto isté, že kniha na Slovensku tento rok nevyjde. Napriek tomu sa nevzdávame a veríme, že budúci rok budeme môcť prezentovať aj slovenské vydanie našej knihy.

Ďakujeme všetkým naším čitateľom a záujemcom o našu knihu, ako aj všetkým, ktorí nás za posledný rok podporovali a pomáhali nám.

Robert Hofrichter a Peter Janoviček

PS: Pokiaľ by ste si našu knihu radi kúpili, alebo poznáte niekoho, komu by sa mohla páčiť, môžete si ju objednať od vydavateľstva Styria tu: http://www.styriabooks.at/article/5048
alebo napríklad aj cez Amazon: http://www.amazon.de/dp/3222134766/ref=tsm_1_fb_lk, v prípade, že ste z Bratislavy napíšte nám email.

Žiadne komentáre: