Analytics

14. 11. 2022

"My sme starí Prešporáci" v Denníku SME

Dnešné SME vo svojom tlačenom vydaní venovalo celú stranu našej knihe "My sme starí Prešporáci". 

Veľmi sa teším, že som sa ocitol v takej dobrej spoločnosti starých (ale nie vekom) Bratislavčaniek a Bratislavčanov. Spoločne nás v knihe nájdete 21, pričom každý a každá z nás, prispel príbehom svojej rodiny a výberom zo svojich rodinných fotoalbumov.
Knihu si je síce možné kúpiť aj v niektorých kníhkupectvách, ale počet jej kusov na predajniach je obmedzený, preto všetkým záujemcom o publikáciu, odporúčam kúpiť si ju priamo od vydavateľa OZ Bratislavské rožky. Tí majú na sklade stále dosť jej výtlačkov, ktoré čakajú na svojich čitateľov. Knižku, ktorá bude určite skvelým vianočným darčekom v bratislavských domácnostiach, kúpite jednoducho cez eshop Rožkov tu:
https://bratislavskerozky.sk/produkt/fotoalbum-my-sme-stari-presporaci-regi-pozsonyiak-vagyunk-wir-sind-alte-pressburger/
Publikácie, objednané cez internet, posielajú poštou, ale je možný aj ich osobný odber v centre Bratislavy, v kancelárii združenia na adrese: Rajská 15 (3. poschodie).

Knihu si však budete môcť zakúpiť aj v stánku Bratislavských rožkov na Vianočnom Hlavnom trhu 2022, ktorý sa začne 24. novembra.

Článok z tlačeného vydania SME vyšiel aj na webe a prečítať sa dá tu:

Žiadne komentáre: