Analytics

18. 1. 2015

Prvá prezentácia knihy "Von Pressburg nach Salzburg" s diváckym rekordom

Prvá slovenská prezentácia knihy "Von Pressburg nach Salzburg", ktorá sa uskutočnila dňa 14. januára 2015 v Rakúskom kultúrnom fóre v Bratislave, predčila účasťou divákov očakávania organizátorov, ako aj nás autorov.
Bol to skvelý pocit prezentovať našu knihu pred zaplnenou sálou divákov, medzi ktorými nechýbal rakúsky veľvyslanec J.E. Mag. Helfried Carl M.A., ktorý prezentáciu uviedol a ocenil význam knihy, ktorá pomáha Rakúšanom lepšie spoznať svojho východného suseda. Medzi divákmi nechýbala ani poslankyňa Národnej rady Slovenskej republiky pani Magdaléna Vášáryová, prof. Pavel Traubner, Dr. Peter Salner, ako aj zástupcovia kultúrnej obce a médií.
Záujem návštevníkov prezentácie o kúpu knihy, prevýšil počet kníh, ktoré sme mali k dispozícií na predaj, čo bolo jediným mínusom celej akcie, lebo veľa ľudí sa ku knihe nedostalo.
Dobrá správa je, že ďalšie knihy sú už na ceste do Bratislavy a k dispozícií budú buď v Rakúskom kultúrnom fóre, alebo pri našej ďalšej prezentácii, ktorú plánujeme už na február.

Článok o prezentácii s fotogalériou nájdete na webstránke nášho knižného projektu
a prikladám ešte jeden tweet z Twitteru slovenského zastúpenia Rakúskej obchodnej komory, ktorý ma veľmi potešil :)

Žiadne komentáre: