Analytics

19. 7. 2017

10 rokov môjho blogu

Dnes uplynulo presne 10 rokov od prvého príspevku, publikovaného na mojom blogu


Úplne prvým príspevkom, ktorý som 19. júla 2007 zverejnil na tomto blogu (vtedy na adrese peterjanovicek.blogspot.com) bolo privítanie čitateľov veľmi svojským spôsobom. Posúďte sami :) 
Dôvodom preklepov možno bolo, že som svoj prvý blog písal počas pracovnej doby. 

Na mojom blogu som v nasledujúcich 10 rokoch uverejnil vyše 150 príspevkov, z ktorých mnohé sa dodnes nezachovali. Išlo z veľkej časti o moju video tvorbu, ktorú som umiestňoval na rôzne dnes už neexistujúce servery a YouTube kontá, preto som príspevky musel neskôr zmazať. Publikoval som aj fotografie a texty - recenzie na filmy, knihy, koncerty, alebo divadelné predstavenia.
Niektoré moje recenzie mali nečakaný úspech, kedy ich prebrali a zdieľali aj iné weby a ich čítanosť dosiahla na moje pomery pekné čísla (niekoľko stoviek klikov).
Úplne najčítanejšou sa stala recenzia na slovenské prevedenie muzikálu Jesus Christ Superstar, ktorú si prečítalo vyše 1000 čitateľov.
A na záver ešte jedno číslo. Za 10 rokov si moje príspevky prezrelo takmer 23.500 návštevníkov blogu.

Dnes pre množstvo rôznych aktivít prispievam na blog iba sporadicky, ale snažím sa napísať o všetkom, čo ma nejakým spôsobom zaujme.
Preto hor sa do ďalších desiatich rokov... :)

Pôvodný banner prvej verzie blogu z roku 2007. Autorom fotky je Robert Hofrichter a pochádza z talianskeho ostrova Isola del Giglio.

Žiadne komentáre: